Έχει προταθεί και στη Γαλατασαράι ο Βέρνμπλουμ

Έχει προταθεί και στη Γαλατασαράι ο Βέρνμπλουμ

Δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «futbolarena.com» αναφέρει πως ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, έχει προταθεί και στη Γαλατασαράι, αλλά ο Φατίχ Τερίμ δεν «τρελαίνεται»

O Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ακόμη χωρίς ομάδα με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση του Σουηδού μέσου.

Την ίδια στιγμή η τουρκική ιστοσελίδα «futbolarena.com» αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο μάνατζερ του Βέρνμπλουμ έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους της Γαλατασαράι προτείνοντας τον πελάτη του και στην τουρκική ομάδα.

Η Γαλατασαράι αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό μεταγραφικό περιορισμό από την UEFA και η περίπτωση του Σουηδού δεν είναι απλή. Ωστόσο ακόμη κι αν βρεθεί η λύση με τον περιορισμό μεταγραφών, ο προπονητής της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, δεν είναι και τόσο ζεστός για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, κυρίως λόγο της ηλικίας του Σουηδού μέσου.

Η Γαλατασαράι είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ένα κεντρικό χαφ, αλλά αν ο Φατίχ Τερίμ δεν εγκρίνει τον ποδοσφαιριστή καμία μεταγραφή δεν θα προχωρήσει.

Επίσης στο τουρκικό δημοσίευμα φιλοξενείται και η δήλωση του Βέρνμπλουμ στην οποία τονίζει ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ