ΠΑΟΚ : «Δεν παραχωρείται ο Λάμπρου»

ΠΑΟΚ : «Δεν παραχωρείται ο Λάμπρου»

Ο Λάζαρος Λάμπρου, άρεσε στον Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να φτάνει στο σημείο να ρωτάει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αν πωλείται ο παίκτης.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν από τους διακριθέντες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο 22χρονος επιθετικός, φαίνεται πως άρεσε στον προπονητή της Αντβέρπ Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός που διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη της ομάδας ρώτησε να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου θα ήθελε στην ομάδα του τον Λάμπρου και γι’ αυτό τον λόγο ρώτησε να μάθει το αντίτιμο μια ενδεχόμενης πώλησης ή ακόμα και αν δανείζεται.
Η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει αποστείλει μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ωστόσο και να έρθει πρόταση για τον Λάζαρο Λάμπρου η απάντηση που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς θα είναι πως ο Λάμπρου δεν πωλείται, ούτε δανείζεται αφού πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον υπολογίζει και θα του δώσει τις ευκαιρίες τις οποίες θέλει για να δείξει το ταλέντο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ