ΠΑΟΚ : «Δεν παραχωρείται ο Λάμπρου»

Ο Λάζαρος Λάμπρου, άρεσε στον Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να φτάνει στο σημείο να ρωτάει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αν πωλείται ο παίκτης.

ΠΑΟΚ : «Δεν παραχωρείται ο Λάμπρου» | to10.gr

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν από τους διακριθέντες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο 22χρονος επιθετικός, φαίνεται πως άρεσε στον προπονητή της Αντβέρπ Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός που διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη της ομάδας ρώτησε να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου θα ήθελε στην ομάδα του τον Λάμπρου και γι’ αυτό τον λόγο ρώτησε να μάθει το αντίτιμο μια ενδεχόμενης πώλησης ή ακόμα και αν δανείζεται.
Η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει αποστείλει μέχρι στιγμής καμία επίσημη πρόταση για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ωστόσο και να έρθει πρόταση για τον Λάζαρο Λάμπρου η απάντηση που θα δώσουν οι Θεσσαλονικείς θα είναι πως ο Λάμπρου δεν πωλείται, ούτε δανείζεται αφού πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον υπολογίζει και θα του δώσει τις ευκαιρίες τις οποίες θέλει για να δείξει το ταλέντο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο