ΠΑΟΚ : Δυσκολεύει του Μπίσεσβαρ, απουσίαζε δικαιολογημένα ο «Πρίγιο»

ΠΑΟΚ : Δυσκολεύει του Μπίσεσβαρ, απουσίαζε δικαιολογημένα ο «Πρίγιο»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορεί να συμμετείχε στο ζέσταμα, όμως στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συνεχίζοντας την αποθεραπεία του. Απών για προσωπικού λόγους από την προπόνηση ο Πρίγιοβιτς.

Η επιστροφή του Ντιεγκο Μπίσεσβαρ στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης φαίνεται πως δεν θα γίνει σύντομα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει και η συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης (1/8) με τη Βασιλεία.

Ο Ολλανδός μέσος του Δικεφάλου συμμετείχε στο ζέσταμα των παικτών του ΠΑΟΚ, όμως στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, συνεχίζοντας την αποθεραπεία με αφορμή το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Αν αύριο (30/7), τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Μπίσεσβαρ, δεν ακολουθήσει και πάλι ατομικό πρόγραμμα θα είναι στην αποστολή για την Ελβετία, αλλιώς θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τομέα της τακτικής. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την οργανωμένη ανάπτυξη από την αμυντική γραμμή. Παράλληλα, ένα γκρουπ αμυντικών δούλευε στις τοποθετήσεις και τις αντιδράσεις σε συνθήκες επίθεσης του αντιπάλου. Από την προπόνηση, εξαιτίας ενός προσωπικού ζητήματος, απουσίαζε δικαιολογημένα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς .

Την Δευτέρα (30/7) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και την Τρίτη το πρωί θ’ αναχωρήσει για την Ελβετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ