Ο Μπογέ κερδίζει θέση στην 11αδα – Θέλουν χρόνο Αλεφ και Πόνσε

Ο Μπογέ κερδίζει θέση στην 11αδα – Θέλουν χρόνο Αλεφ και Πόνσε

Ο Μπογέ δείχνει πιο έτοιμος και θα πάρει θέση βασικού κόντρα στην Γαλατασαράι την Τρίτη

Η ΑΕΚ δεν έχει δώσει πολλά φιλικά μέχρι σήμερα. Στα ήδη λίγα μάλιστα αφαιρέθηκε kai αυτό με τον Αρη στο Χαριλάου λόγω των φονικών πυρκαγιών και του τριήμερου πένθους στην χώρα. Έτσι, μετά τα δύο φιλικά στην Πολωνία και αυτό στο Περιστέρι, η ΑΕΚ την Τρίτη το βράδυ (20:00) δίνει την πρόβα τζενεράλε της απέναντι στην Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ. Τεστ ετοιμότητας για όλους ενόψει… Σέλτικ, που όλα δείχνουν ότι θα είναι απέναντι στην Ενωση στον γ’ προκριματικό του Champions League στις 8 και 14 Αυγούστου (εκτός και εντός αντίστοιχα).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφορικά με την 11αδα αναμένεται να στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στον περσινό «κορμό» της Πρωταθλήτριας (με τις αποχωρήσεις που έχουν προκύψει) και μόνο ο Λούκας Μπογέ δείχνει να έχει θέση βασικού από τις τρεις τελευταίες μεταγραφές που έχουν γίνει. Ο Αργεντίνος αναμένεται να έχει τη μία θέση βασικού ακραίου στο φιλικό με την Γαλατασαράι (είχε παίξει και 20 λεπτά με τον Ατρόμητο).

Αντιθέτως, ο Αλεφ και ο Εζεκίελ Πόνσε χρειάζονται χρόνο. Ο Βραζιλιάνος λιγότερο, ο Αργεντίνος περισσότερο. Τη δεδομένη στιγμή δεν αναμένεται να είναι βασικοί στο φιλικό με τον Ουζουνίδη να εμπιστεύεται το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλου στα χαφ και τον Λιβάγια φορ με Μπακασέτα-Μάνταλο να εναλλάσσονται πίσω του.

Ο Ουζουνίδης επέλεξε να μην δώσει πολλά φιλικά, αλλά να έχει πολλές προπονήσεις με τους παίκτες του από τις 28 Ιουνίου μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς. Η εξήγηση του είναι ότι «θέλω να με μάθουν και να τους μάθω, αυτό δεν γίνεται από τα φιλικά. Αλλά από τις πολλές προπονήσεις». Και κάπως έτσι η ΑΕΚ θα πάει στους «τελικούς» με την Σέλτικ με τέσσερα φιλικά στα πόδια (το ένα με πλήρη την ομάδα), ενώ οι «Κέλτες» θα μετρούν ήδη πέντε επίσημα ματς (τέσσερα για τα προκριματικά του Champions League και ένα για την πρεμιέρα πρωταθλήματος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ