Επιστρέφουν στο Ρέντη οι ερυθρόλευκοι

Επιστρέφουν στο Ρέντη οι ερυθρόλευκοι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα γυρίζουν στις προπονήσεις. Η επιστροφή του Τόρο, η πρώτη προπόνηση του Μεριά και το φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην Λεγκανές.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την περασμένη Παρασκευή από την Ολλανδία, έχοντας ολοκληρώσει και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό. Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες τους για να δουν τις οικογένειες τους και να ξεκουραστούν αλλά από την Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Οι πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες το Σαββατοκύριακο αλλά ξεκινούν και πάλι τις προπονήσεις, με το βλέμμα στραμμένο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, το οποίο είναι με αντίπαλο την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας θα δώσουν ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Γιασίν Μεριά. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας επιστρέφει σε πολύ γνώριμα γι’ αυτόν μέρη ενώ ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως προαναφέραμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι στις 9 Αυγούστου απέναντι στη Λουκέρνη, ωστόσο πριν από τον αγώνα με την ελβετική ομάδα, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό. Οι πειραιώτες θα υποδεχθούν το βράδυ της Τετάρτης την Λεγκανές στο Καραϊσκάκη και το τεστ με την ισπανική ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ήταν την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Τουν (μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ) και παρακολούθησε το παιχνίδι της Λουκέρνης για την δεύτερη αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος. Ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θ’ αναλύσει με τους συνεργάτες του όσα είδε στο κυριακάτικο παιχνίδι, που η αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-1 αν και είχε προηγηθεί στο σκορ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ