Η αναμονή του Παναθηναϊκού για Σιαμπάνη και ο… Μυστακίδης!

Η αναμονή του Παναθηναϊκού για Σιαμπάνη και ο… Μυστακίδης!

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει πολύ τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη, ως μπακ απ του Διούδη, την ώρα που στον Παναθηναϊκό δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του "Μύστα" και ψάχνουν εκ νέου φόρμουλα για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθειά του για να γεμίσει το ρόστερ του είτε με νέα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, είτε με πιο έμπειρους παίκτες που θα έρθουν για να πάρουν φανέλα βασικού. Και ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο γίνεται το μεταγραφικό… κανάλι που έχει ανοίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο Γενάρη.

Κάτσε και Πούγγουρας φόρεσαν την πράσινη φανέλα, όπως και ο Μυστακίδης το προηγούμενο εξάμηνο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει ακόμα έναν παίκτη από τον δικέφαλο. Και συγκεκριμένα, τον νεαρό τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του έρχεται στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι είχαν κάνει επαφές και συζητήσεις και πριν από μερικές μέρες για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιμείνουν προκειμένου να τον αποκτήσουν είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε στο πλαίσιο της συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Και αυτό είναι το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο από σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ δεν συζητά την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αν εκείνος δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Λογικό, αφού δεν θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο νεαρός τερματοφύλακας χωρίς όφελος για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Σιαμπάνη με τον ΠΑΟΚ και αν έρθουν σε συμφωνία για επέκταση, τότε είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, καθιερώνοντάς τον ως δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Διούδη, αφού ο Κότσαρης προς το παρόν δεν δείχνει έτοιμος να «σηκώσει» το βάρος.

Ψάχνει τρικ με Μυστακίδη!

Ωστόσο, οι πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, στον ΠΑΟΚ δέχτηκαν εκ νέου κρούση από τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα αποτελούσε εξαιρετική λύση για τον Γιώργο Δώνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια φόρμουλα προκειμένου να περάσει τον παίκτη ως… παραμένοντα από την περασμένη σεζόν και όχι σαν νέα μεταγραφή. Κάτι, πάντως, που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αλλά στον Παναθηναϊκό μοιάζουν διατεθειμένοι να το προσπαθήσουν και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν και πάλι τον Γιάννη Μυστακίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ