Δεληζήσης : «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Δεληζήσης : «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε για τους στόχους της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου στην Ολλανδία για τον Άρη που χτίζεται υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του, ενώ ζήτησε και την συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την φιλοσοφία του Άρη: «Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε φάσεις. Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Όταν διαθέτεις  ποδοσφαιριστές  με τόση ποιότητα, τότε σου ταιριάζει το γρήγορο ποδόσφαιρο».

Για τη παρουσία του Βέλεθ: «Είναι πολύ καλός αμυντικός. Το σημαντικό είναι να παίζουν οι καλύτεροι και η ομάδα να βγαίνει κερδισμένη. Είναι θετικό ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες από τη περσινή ομάδα και γνωριζόμαστε μεταξύ μας».

Για το ότι παρέμεινε στην ομάδα: «Είναι σημαντικό να σε θέλει ο προπονητής. Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη για την εμπιστοσύνη τους».

Για τους στόχους: «Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο και να βλέπει ο κόσμος ότι γίνεται κάτι καλό. Δεν  χρειάζονται μεγάλα λόγια. Θέλουμε κοντά μας τους οπαδούς μας, όπως τη περσινή αγωνιστική περίοδο, και να είναι σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ