Φάκελος Σιμόες: Πρόταση δεν έγινε, αλλά…

Φάκελος Σιμόες: Πρόταση δεν έγινε, αλλά…

Η ΑΕΚ δεν έχει πρόταση στα χέρια της για Σιμόες παρά μόνο (πολλές) κρούσεις.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στην ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν ανανέωσε πρόωρα μέχρι το 2019. Η σεζόν που ξεκινά είναι η τελευταία του τρέχοντος συμβολαίου με τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο στα 29 του και με σημαντική προσφορά στην ομάδα, που τον απέκτησε ελεύθερο από την Μορεϊρένσε με τα… κονέ του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και συμβόλαιο (μόλις) στα 100.000 ευρώ.

Μεταγραφή για να γραφτεί στην ιστορία στην σχέση προσφοράς και κόστους. Η αύξηση ήρθε, ο Σιμόες έκτοτε παίρνει τα τριπλάσια και η ρήτρα έχει «σκαρφαλώσει» στα 7,5 εκατ.ευρώ.

Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει στα χέρια της πρόταση για τον Πορτογάλο μέσο. Μέχρι σήμερα. Παρά μόνο κρούσεις και εκδήλωση φιλολογικού ενδιαφέροντος. «Αν και εφόσον», με λίγα λόγια. Η Ενωση δεν αφήνει όμως πολλά περιθώρια. Θέλει τον Σιμόες εδώ αλλά πρέπει άμεσα να τα βρει με τον μάνατζερ του για να το επεκτείνει μέχρι το 2021 ή το 2022, διότι είναι «νωπό» το παράδειγμα με τον Γιόχανσον.

Έτσι ώστε να έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη πρόταση που θα… σκάσει αν κάνει ξανά μεγάλα ματς στην Ευρώπη. Διότι με τον Σιμόες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, δεν θα έρθουν 7,5 εκατ.ευρώ. Πολύ λιγότερα σαφώς και όχι αυτά που θα περίμενε η ΑΕΚ.

Ο Σιμόες είναι (άμεση) προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Είναι παίκτης-κολόνα και ο εκάστοτε προπονητής ψάχνει τον παρτενέρ δίπλα του στον άξονα. Για αυτό και πρέπει άμεσα να τελειώσει το θέμα του.

Ο ατζέντης του Κιμ Ριμπέιρο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα (κάποιοι αναφέρουν μέσα στον Αύγουστο) για να έχει επαφή με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. Άλλοι (λιγότεροι) εκτιμούν ότι θα έρθει με πρόταση στα χέρια του… Για να δούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ