Παπαδόπουλος : «Ό,τι ζήτησα από τη διοίκηση του ΟΦΗ έγινε πράξη»

Παπαδόπουλος : «Ό,τι ζήτησα από τη διοίκηση του ΟΦΗ έγινε πράξη»

O Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοίκηση του ΟΦΗ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμη μία μεταγραφή.

O προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε δηλώσεις μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας του στο Καρπενήσι και την επιστροφή της στο Ηράκλειο, τονίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του με τη διοίκηση των Κρητικών και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμη μία μεταγραφή. Επίσης, μίλησε για τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του στη διάρκεια αυτών των πρώτων ημερών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών. Επίσης, από τα φιλικά παιχνίδια και τη συμπεριφορά τους γενικά. Σκοπός μας ήταν να γίνουμε ομάδα – οικογένεια και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ο χρόνος ήταν αρκετός για να ενσωματωθούν και οι νέοι, ενώ θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας εδώ στο Ηράκλειο. Έχουμε χρόνο μπροστά για ακόμη περισσότερα πράγματα. Μας περιμένει πολλή δουλειά στην τακτική. Η καθημερινότητά μας θα έχει πλέον αγωνιστικά αυτό το στοιχείο. Θα κοιτάξουμε να κλείσουμε κι άλλα φιλικά, γιατί προς το παρόν έχουμε μόνο αυτό με τον Εργοτέλη».

Για το μεταγραφικό τοπίο: «Υπάρχει πιθανότητα για μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση, για να δούμε αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό. Δε θέλουμε να ξεπεράσουμε τα έξοδα, γιατί πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα οικονομικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί όσα ζήτησα από τη διοίκηση έγιναν πράξη. Αν υπάρχει η δυνατότητα, θα γίνει κίνηση για προσθήκη σε κάποια θέση, ώστε να έχουμε βάθος στο ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ