Πρίγιοβιτς : «Θα πάμε Ελβετία να τελειώσουμε τη δουλειά μας»

Πρίγιοβιτς : «Θα πάμε Ελβετία να τελειώσουμε τη δουλειά μας»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο «to 10.gr» για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με γκολ. Ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-1 επί της Βασιλείας και άνοιξε λογαριασμό, με στόχο να βρεθεί πιο ψηλά από τα 27 γκολ που πέτυχε πέρυσι με τον Δικέφαλο!

Αυτό που ενδιαφέρει όμως πάνω από όλα τον Σέρβο επιθετικό είναι η πρόκριση. Διότι κι αυτός και όλοι στον ΠΑΟΚ ονειρεύονται την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League, η οποία για να έρθει θα πρέπει ο Δικέφαλος θα πάρει τρεις προκρίσεις!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο «to 10.gr» για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας.

-Πέρυσι έφτασες τα 27 γκολ σε 39 ματς. Φέτος ξεκίνησες τα επίσημα ματς με γκολ. Θα σπάσεις το περσινό ρεκόρ;

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν δεν πήραμε ένα καθαρό σκορ, κερδίσαμε με 2-1 το πρώτο ματς με τη Βασιλεία και αυτό είναι το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Πέρυσι μείναμε εκτός Europa League παρότι είχαμε κερδίσει στην έδρα μας με ένα ακόμη πιο βολικό σκορ, με 3-1 την Έστερσουντ. Για μας η δουλειά με τη Βασιλεία δεν τελείωσε στην Τούμπα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Η αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να πάμε να παλέψουμε και μέσα στην Ελβετία για πάρουμε την πρόκριση. Θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση».

-Περίμενες τη Βασιλεία καλύτερη ή ήταν αυτό που είχες στο μυαλό σου, ξέροντας καλύτερα το ελβετικό ποδόσφαιρο;

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να παίξει πιο επιθετικά. Σίγουρα είναι καλή ομάδα και αυτό δεν αμφισβητείται. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με καλή οργάνωση και πολλές επιτυχίες και στην Ευρώπη. Αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και μεγάλο κλαμπ. Κερδίσαμε το πρώτο ματς, έχουμε τώρα τη ρεβάνς και θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω όμως πολύ στις δικές μας δυνάμεις».

-Στην Τούμπα η Βασιλεία έπαιξε με πέντε παίκτες στην άμυνα, κάτι το οποίο δε συνηθίζει. Στη ρεβάνς εφόσον παίξει διαφορετικά, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους στην επίθεση για να παίξει ακόμη καλύτερα;

«Ίσως… Είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο. Στο ματς της Τούμπας, μέσα στη μεγάλη περιοχή της Βασιλείας υπήρχαν πολλοί παίκτες και ήταν δύσκολο να κάνεις πολλά πράγματα. Έβλεπα συνεχώς 2-3 αντιπάλους τριγύρω μου. Στη ρεβάνς στην Ελβετία, περιμένω να παίξουν πιο επιθετικά. Εκεί αυτοί θα είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη και έτσι αποκλείεται να παίξουν ξανά με πέντε παίκτες στην άμυνα. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα με τη νίκη μας με 2-1, αλλά δε θα μείνουμε κι εμείς σε αυτό. Θα είναι λάθος. Σε κάθε στιγμή θα μπορούν με ένα γκολ να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Είδαμε τι έγινε και στην Τούμπα… Προηγηθήκαμε με 2-0, αλλά δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρήκαν τον τρόπο να βάλουν ένα γκολ και να μειώσουν σε 2-1».

-Ωστόσο στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πρόκριση στην επόμενη φάση…

«Προσωπικά είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ. Έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε και να προχωρήσουμε παρακάτω στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ