ΑΕΚ : Στη λίστα ο Φαν ντερ Χέιντεν

ΑΕΚ : Στη λίστα ο Φαν ντερ Χέιντεν

Ο Ολλανδός αμυντικός της Φέγενορντ, Γιαν Άρι Φαν ντερ Χέιντεν προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει αποκτήσει τον Οικονόμου ως αντικαταστάτη του Βράνιες, ο οποίος αποχώρησε για την Άντερλεχτ, όμως φέρεται να ψάχνει στην αγορά ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Οι προτάσεις στα γραφεία της Ένωσης καταφθάνουν βροχή και ένας από τους παίκτες που προτάθηκε και αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης είναι ο Γιαν Άρι Φαν ντερ Χέιντεν. Ο Ολλανδός αμυντικός ανήκει στη Φέγενορντ, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παρόλα αυτά αν η ΑΕΚ εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ τότε υπάρχει τρόπος να τον κάνει δικό της χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος. Ο Φαν Ντερ Χέιντεν δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση του από την ολλανδική ομάδα ενώ και η ίδια η Φέγενορντ δεν «καίγεται» να τον κρατήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει παίξει σε Άγιαξ, Βίλεμ και Φίτεσε, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές και συνολικά 68 και 2 τέρματα με τη φανέλα της Φέγενορντ. Η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού, αλλά όποια κίνηση ή προσθήκη αποφασίσει η Ένωση να κάνει θα γίνει μετά τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ