ΑΕΚ : Προβάρει σκέψεις και πρόσωπα απόψε κόντρα στην Γαλατασαράι

ΑΕΚ : Προβάρει σκέψεις και πρόσωπα απόψε κόντρα στην Γαλατασαράι

Η ΑΕΚ απόψε (20:00) στο ΟΑΚΑ στο πιο δυνατό φιλικό απέναντι στην Γαλατασαράι.

Με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να… πέφτει στην αγωνιστική κατάσταση των τριών τελευταίων νεαποκτηθέντων Λούκας Μπογέ, Αλεφ και Εζεκίελ Πόνσε, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports1) την Πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο πιο δυνατό καλοκαιρινό φιλικό της και παράλληλα στην πρόβα τζενεράλε για τα διπλά ματς με την… Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League (8 και 14 Αυγούστου τα ματς).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα και την εικόνα τους για να διαπιστώσει αν μπορεί να στηριχθεί εν πολλοίς πάνω τους, αλλά και να δει τις σκέψεις του επί… χόρτου για το πρώτο επίσημο ματς. Ο Μπογέ είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας (ήρθε πρώτος και έπαιξε 20 λεπτά και με τον Ατρόμητο), ακολουθεί ο Αλεφ που είχε δύο εβδομάδες προετοιμασίας με την Μπράγκα πριν έρθει, ενώ ο Πόνσε δείχνει τη δεδομένη στιγμή να είναι πιο πίσω.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να δει και το πως θα… ενταχθεί στην 11αδα ο Μάνταλος που δεν έπαιξε στο Περιστέρι, καθώς και το δίδυμο των Λαμπρόπουλου-Οικονόμου στα στόπερ μετά τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι.

Το αποψινό τεστ θα είναι κρίσιμο για συμπεράσματα. Μετά το τέλος του ο Ουζουνίδης θα έχει μία «γεμάτη» εβδομάδα για να διορθώσει και να βελτιώσει, πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Champions League.

Η πιο πιθανή 11αδα που αναμένεται να δούμε απόψε είναι: Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης δεξί μπακ, Χουλτ αριστερό μπακ, Λαμπρόπουλος-Οικονόμου στα στόπερ, Σιμόες-Γαλανόπουλος στα χαφ, Μάνταλος-Μπογέ-Μπακασέτας (ή Λιβάγια) πίσω από τον φορ Λιβάγια (ή Γιακουμάκη) σε σύστημα 4-2-3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ