Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για Ρενάν

Ολυμπιακός : Ενδιαφέρον για Ρενάν

Δημοσίευμα της Record κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Εστορίλ, Ρενάν Ριμπέιρο.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του δύο τερματοφύλακες, τον Γιαννιώτη και τον Χουτετσιώτη και όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα που θα πλαισιώσει τους δύο Έλληνες γκολκίπερ.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις και μία από αυτές που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας του λιμανιού είναι ο Ρενάν Ριμπέιρο της Εστορίλ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Record.

Συγκεκριμένα η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διαπραγματεύεται με την Εστορίλ για την απόκτηση του Ρενάν με τη μορφή δανεισμού. Όμως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, αλλά και των Άβες και Γκιμαράες, οι οποίες παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον 28χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα λιοντάρια θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ με 250.000 ευρώ συμβόλαιο, αλλά και με οψιόν αγοράς, αλλά η προσφορά δεν ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή. Ο Ρενάν θέλει περισσότερα λεφτά διότι αμείβεται με το ίδιο ποσό στην Εστορίλ και η μεταγραφή έχει κολλήσει με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι που σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν στα υπόψιν τους τον 28χρονο τερματοφύλακα.

Ο Ρενάν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ατλέτικο Μινέιρο και Σάο Πάουλο και μετακινήθηκε στο Εστορίλ τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας 17 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ