Μαρίνος Ουζουνίδης : «Λογικό κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι»

Μαρίνος Ουζουνίδης : «Λογικό κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ευχαριστημένος μετά το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και τόνισε ότι η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι τόνισε ότι η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης και ότι είναι λογικό κάθε εβδομάδα να είναι και καλύτερη.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε:

«Είναι λογικό κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι και να βγάζουμε πράγματα στο γήπεδο. Σήμερα είχαμε καλές στιγμές, τώρα το αν θα γίνει μία ακόμα τελική, αυτό είναι φυσιολογικό. Θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο επάνω στον αντίπαλο που θα παίξουμε, είναι καλό να βλέπουμε και τα λάθη μας, σήμερα έγιναν μερικά και θα τα διορθώσουμε. Τα στημένα είναι λογικό να υπάρχει ένα μπέρδεμα, πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν τι γίνεται και ειδικά στο πρώτο γκολ είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση.

Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Τα νέα παιδιά έχουν μία ακόμα εβδομάδα για να παίξουν περισσότερο, από αυτούς εξαρτάται το πόσο θα παίξουν. Σημασία έχει ο κάθε παίκτης να δίνει το 100% και είναι παιδιά με διάθεση και όρεξη. Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι καλές. Η Σέλτικ έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Ήδη έχουμε δει πολλά παιχνίδια, όποιος και να περάσει θα είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ