Βέλεθ : «Σημάδια βελτίωσης, ο Αρης γίνεται συμπαγής»

Βέλεθ : «Σημάδια βελτίωσης, ο Αρης γίνεται συμπαγής»

Ο Ισπανός αμυντικός και ο Ελληνας τερματοφύλακας στάθηκαν στην πρόοδο που δείχνει ο Αρης μετά με τη μέρα και στα όσα θετικά, αλλά και αρνητικά παρουσίασαν οι κίτρινοι στο φιλικό με τους Ολλανδούς.

Ο Φραν Βέλεθ ήταν από τους διακριθέντες του Άρη στο σημερινό (31/7) φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ αφήνοντας καλές εντυπώσεις κατά την συμμετοχή του στο Β’ μέρος. Ο 27χρονος στόπερ που ήταν σταθερός παίζοντας στο κέντρο της άμυνας έχοντας καίριες επεμβάσεις, είπε ότι του αρέσει που ο Άρης βγάζει ένα συμπαγές πρόσωπο.

Επίσης είπε ότι του αρέσει να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του από πίσω και να οργανώνει την επόμενη επίθεση.

Ο Βέλεθ τόνισε αρχικά: «Ήμουν καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και κάθε φορά θα είμαι καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός. Μου έλειπαν προπονήσεις, αλλά τώρα βρίσκω τον εαυτό μου. Κάθε μέρα βλέπω σημάδια βελτίωσης στην ομάδα και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι η ομάδα είναι συμπαγής».

Οσο για το ότι αρέσκεται να παίρνει τη μπάλα και να φτιάχνει παιχνίδι και απάντησε: «Αυτό προσπαθούσα να κάνω από οποιαδήποτε θέση έπαιζα στην άμυνα, αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα και αυτό με παροτρύνει να κάνω και ο προπονητής».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος που επίσης είχε καλή παρουσία σήμερα, είπε: «Είναι δεύτερο φιλικό παιχνίδι, στο πρώτο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά υπήρξαν τακτικά λάθη, δεν δουλέψαμε πολύ σε κομμάτια που είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι προετοιμασία, είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε, να διορθώσουμε τα πράγματα μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις, ώστε να γίνουμε καλύτεροι σαν σύνολο»

Εν συνεχεία ο νεαρός τερματοφύλακας πρόσθεσε: «Η ομάδα δουλεύει πολύ στην τακτική. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες, προσπαθούμε να γίνουμε ένα σύνολο. Υπάρχει χώρος για βελτίωση, θα γίνουμε καλύτεροι, θα φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα».

Για τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δέχθηκε ένα γκολ με δική του ευθύνη και αμέσως μετά απέκρουσε το πέναλτι του Θωμά Ναζλίδη, ο Αναγνωστόπουλος υποστήριξε: «Η θέση του τερματοφύλακα κρίνεται από μια στιγμή. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μπορεί να σε απογειώσει ή να σε κατεδαφίσει. Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει σκληρή ψυχολογία και ώριμο χαρακτήρα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Είναι η μοίρα του τερματοφύλακα αυτή. Ευτυχώς παρότι απέκρουσε το πέναλτι του Θωμά, πήραμε το αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ