Αποκλειστικό : Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 19χρονο Βόσνιο Βλάνταν Ντανίλοβιτς!

Αποκλειστικό : Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 19χρονο Βόσνιο Βλάνταν Ντανίλοβιτς!

Επαφές της ΑΕΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον νεαρό Βόσνιο αμυντικό μέσο Βλάνταν Ντανίλοβιτς.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει ήδη σε έξι μεταγραφές (Οικονόμου, Αλμπάνης, Γιαννίκογλου, Μπογέ, Αλεφ και Πόνσε) αυτό το καλοκαίρι, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Παράλληλα, η Ενωση εξετάζει και την προοπτική απόκτησης ποδοσφαιριστών με… μέλλον. Ένας εξ’ αυτών και ο νεαρός Βόσνιος Βλάνταν Ντανίλοβιτς, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και πέρυσι στην 1η κατηγορία έπαιξε σε 30 ματς, ενώ είναι και διεθνής με την U-21 της Βοσνίας. Πρόπερσι είχε 22 ματς στην Β’ εθνική, ενώ η Μπόρατς υποβιβάστηκε και επιστρέφει στην Β’ κατηγορία.

Ο Ντανίλοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Μπόρατς και στην ΑΕΚ θέλουν να τον αγοράσουν. Η ομάδα της Βοσνίας αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θέλουν να πουλήσουν για να έχουν έσοδα, ενώ και η Νις ενδιαφέρεται για τον νεαρό χαφ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ενωσης Βλάνταν Ματιάσεβιτς και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζουν άριστα την αγορά της Βοσνίας και άπαντες θεωρούν τον 19χρονο ένα από τα καλύτερα προϊόντα του εγχώριου ποδοσφαίρου. Άλλωστε η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες που της… βγήκε, έβαλε αρκετούς Βόσνιους στην λίστα της. Και ένας εξ’ αυτών και μάλιστα ψηλά είναι ο Ντανίλοβιτς, όπως και ο 30χρονος Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ