«Κοντά στην Άρσεναλ Τούλα ο Αθανασιάδης»

«Κοντά στην Άρσεναλ Τούλα ο Αθανασιάδης»

Η Μακάμπι Χάιφα και η ρωσική Άρσεναλ Τούλα φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στη δεύτερη.

Στη Ρωσία βρίσκεται ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός της καριέρας του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση από τη Μακάμπι Χάιφα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Russian Football News, η Άρσεναλ Τούλα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πως βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρωσία. Πάντως, οι Ρώσοι ενδιαφέρονται αρχικά για συμβόλαιο ενός έτους με τον 29χρονο. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στη Russian Premier League, την πρώτη τη τάξει κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου, και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάνοντας για λίγο την έξοδο στο Europa League.

Το σενάριο της επιστροφής του Αθανασιάδη στην Ελλάδα ήταν υπαρκτό τις τελευταίες εβδομάδες, με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ να εκδηλώνουν ενδιαφέρον, ωστόσο το υψηλό κασέ του, ύψους περίπου 550.000 ευρώ σε ετήσια βάση, λειτούργησε ανασταλτικά. Παράλληλα, η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ είναι επίσης ένα σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις και πέτυχε 1 γκολ, ενώ έχει διανύσει όλη την υπόλοιπη καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με εξαίρεση έναν μονοετή δανεισμό του στον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2009-2010, καταγράφοντας 295 συμμετοχές και 106 γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ