Πόνσε : «Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με έχουν αγκαλιάσει»

Πόνσε : «Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με έχουν αγκαλιάσει»

Ο Εζεκίελ Πόνσε αναφέρθηκε στο πώς τον έχει υποδεχθεί η οικογένεια της ΑΕΚ, ενώ ρωτήθηκε για το ποια εκ των Σέλτικ και Ρόζενμποργκ προτιμά στα προκριματικά του Champions League.

Ο Εζεκίελ Πόνσε έκανε ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Τρίτης (31/07) στο ΟΑΚΑ, στη νίκη της Ένωσης με 3-2 κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του και στο πώς τον έχουν υποδεχθεί οι «κιτρινόμαυροι», ρωτήθηκε για το ποιον αντίπαλο προτιμά εκ των Σέλτικ και Ρόζενμποργκ στο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, και μίλησε για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει γκολ κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Εδώ και καιρό κάνω κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, με όλους της ανθρώπους της να με έχουν αγκαλιάσει. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

– Στο φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ έδειξες να ψάχνεις πολύ το γκολ. Είχες στο μυαλό σου να συνδυάσεις το ντεμπούτο σου μπροστά στον κόσμο της ομάδας με το πρώτο σου γκολ;

«Φυσικά και ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Το προσπάθησα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Το είχα στο μυαλό μου να βάλω το γκολ και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα έστω με άλλο τρόπο να βοηθήσω την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου καταφέραμε να νικήσουμε».

– Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ. Αισθάνεται ότι ο ίδιος και η ομάδα είναι έτοιμοι για την πρώτη πρόκληση;

«Υπάρχουν ακόμα κάποιες προπονήσεις ως το επόμενο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον πρώτο στόχο».

– Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ; Ποια θα διάλεγε αν είχε τη δυνατότητα;

«Δεν θα επιλέξω καμία από τις δύο. Θα επιλέξω την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ