Στη Θεσσαλονίκη ο Γιουνές

Στη Θεσσαλονίκη ο Γιουνές

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Χαμζά Γιουνές ο οποίος θα περάσει από τα ιατρικά και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Χαμζά Γιουνές. Ο Τυνήσιος, που έφτασε με πάνω από μια ώρα καθυστέρηση (η πτήση από Κωνσταντινούπολη άργησε) δήλωσε ενθουσιασμένος και συγκινημένος από την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος των κίτρινων από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα αγωνιστεί στον Αρη. Κατά την άφιξή του ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, έστω και δεν θέλησε να πει πολλά στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά έφτασα. Είχα κάποια θέματα με τη βίζα, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και συγκινημένος για την υποδοχή και την αγάπη από τον κόσμο που έχω δεχθεί. Θα τα φτιάξουμε όλα τις επόμενες μέρες και όλα θα είναι καλά».

Σε ερώτηση για το επίπεδο ετοιμότητας του είπε: «Υπάρχει πάντα χρόνος, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα τώρα».

Ο Τυνήσιος θα μεταβεί απευθείας στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και αύριο το πρωί θα περάσει από εργομετρικά για να αξιολογηθεί η φυσική του κατάσταση, και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Όπως αποφάσισαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο έμπειρος επιθετικός δεν θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Ολλανδία (καθώς επιστρέφει στις 5 του μηνός) και αλλά αντίθετα θα τεθεί στη διάθεση του Πάκο Ερέρα από την επόμενη εβδομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ