Ρομαό: «Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από τον Ολυμπιακό»

Ρομαό: «Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το διετές του πέρασμα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αλεξί Ρομαό, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας.

Ο Αλεξί Ρομαό επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ρεμς και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την διετή παρουσία του στον Ολυμπιακό, για τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων και για τους λόγους τις «μετακόμισής» του στην πατρίδα του.

«Ήταν η πρώτη μου εμπειρία εκτός Γαλλίας και κρατάω μόνο θετικές αναμνήσεις. Πέρασα δύο όμορφα χρόνια εκεί. Είχα ανανεώσει για δύο χρόνια ακόμη το συμβόλαιό μου και περνούσα πολύ καλά. Είχα προσαρμοστεί με την ομάδα και τους οπαδούς. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν μία πολύ θετική εμπειρία», δήλωσε αρχικά  στην ιστοσελίδα «footmercato.net».

Ερωτηθείς για το ένας από τους λόγους που έφυγε από την ομάδα Πειραιά, ήταν το γεγονός ότι βρισκόταν μακριά από την οικογένειά του:

«Πράγματι. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω στη Γαλλία».

Για τις προτάσεις που είχε: «Όταν μου είπαν ότι είχα προτάσεις από τη Γαλλία (σ.σ. Τουλούζ), είπα ότι θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, είχα ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Με τη Ρεμς, η δουλειά έγινε γρήγορα. Αρχικά, η πόρτα ήταν λίγο… κλειστή. Ωστόσο, στη συνέχεια επέμεναν και ύστερα από συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας με έπεισαν να γυρίσω στη Γαλλία και να υπογράψω».

Για το αν γνωρίζει για την ευθύνη που έχει στη Ρεμς: «Φυσικά και ξέρω. Δεν κρύβομαι ποτέ. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, δεν με ήξεραν καλά. Αλλά, με τον καιρό, έβγαινε όλο και πιο μπροστά και φόρεσα ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτές είναι σημαντικές ευθύνες για μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Η πίεση δεν με τρομάζει. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και κόουτς με γνωρίζει. Αντίθετα, αυτό μου δίνει κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ