Εστειλε χαρτί για Γκιγέρμε, «τον πουλάμε» λέει η Ντεπορτίβό!

Εστειλε χαρτί για Γκιγέρμε, «τον πουλάμε» λέει η Ντεπορτίβό!

Αποκαλύψεις από την Ισπανία για επίσημη κίνηση του Ολυμπιακού για τον 27χρονο αμυντικό χαφ της Ντεπορτίβο. «Επιθυμία μας είναι να φύγει με μεταγραφή. Εχουμε πολλές προτάσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ντέπορ.

Ο Ολυμπιακός έχει στοχεύσει στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ο Γκιγέρμε ντος Σάντος είναι πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Μάλιστα, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ώστε να φανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Μάλιστα, σημειώνεται από τους Ισπανούς ότι από το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός έστειλε και επίσημα την αρχική πρότασή του για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειές της!

Ο πρόεδρος της Ντέπορ, Τίνο Φερνάντεθ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικά ΜΜΕ, στο περιθώριο ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας του με χορηγό εταιρεία, παραδέχθηκε ότι είναι ειλημμένη απόφαση της ομάδας του και του τεχνικού επιτελείου να παραχωρηθεί ο 27χρονος αμυντικός μέσος. Μάλιστα, ο Ισπανός παράγοντας ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για τη διοίκηση της Λα Κορούνια είναι η πώληση και όχι ο δανεισμός. Οπως ανέφερε, μάλιστα: «Η πρώτη μας επιθυμία είναι να φύγει με μεταγραφή και στην αξία που πιστεύουμε ότι έχει. Εχουμε προτάσεις για την πώλησή του από τη χώρα του (σ.σ. Βραζιλία), ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμη και από ισπανικές ομάδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ντεπορτίβο είχε πληρώσει σχεδόν 4,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την Ουντινέζε πριν από έναν χρόνο. Με τον πρόεδρο του συλλόγου να αναφέρει για τον Γκιγέρμα πως «…μια τέτοια πώληση είναι σημαντική πρόκληση για την Ντεπορτίβο. Θέλουμε να προφυλάξουμε την επένδυσή μας και να τα πάμε καλά στη μεταγραφική αγορά».

Ο Γκιγέρμε συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Ντεπορτίβο, αλλά εδώ και λίγες ημέρες προπονείται ατομικά, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει, το οποίο, ωστόσο, δεν κρίνεται σοβαρό και σύντομα θα επανέλθει.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κρατάει «ζεστές» και τις υπόλοιπες περιπτώσεις μέσων που τον απασχολούν. Με αυτές των Ρέσιο και Ογκου να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και τους Ερυθρόλευκους να μην παρατούν καμία υπόθεση, έως ότου δεν ολοκληρώσουν κάποια κίνηση και τυπικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ