Ξεπέρασαν τις 16.000 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

Ξεπέρασαν τις 16.000 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

Μετά το κλείσιμο της σημερινής (3/8) μέρας τα διαρκείας του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στα 16.023

Η «δίψα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα είναι τεράστια! Σήμερα (3/8) η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας έφτασε στα 16.023 και τις επόμενες μέρες μέχρι και το ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα (8/8) αναμένεται η διάθεση να είναι και πάλι αυξημένη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτεται να βάλει όριο τα 21.000 διαρκείας (όπως γίνει και το 2009) για να υπάρχουν και ορισμένα ελεύθερα εισιτήρια προς πώληση σε κάθε ματς.

Ωστόσο η ζήτηση για τα διαρκείας είναι τεράστια καθώς φέτος σε αυτά περιλαμβάνονται και οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ομίλων (εκτός των ματς των εγχώριων διοργανώσεων).

Ο Δικέφαλος από τη στιγμή που πέρασε το εμπόδιο της Βασιλείας, θα παίξει σίγουρα είτε στους ομίλους του Champions League είτε στη χειρότερη περίπτωση (αν αποκλειστεί από την Σπαρτάκ Μόσχας ή στα playoffs του θεσμού) στους ομίλους του Europa League.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται το Σάββατο (4/8) από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και μέχρι την Κυριακή (5/8) μέσω Internet επί 24ώρου.

Από το πρωί της Δευτέρας (6/8) στις 9:00 το σύστημα θα ανοίξει και θα γίνεται παράλληλη πώληση τόσο μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με την Σπαρτάκ, όσο και εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως.

Την Τετάρτη (8/8), που είναι η ημέρα του αγώνα με τους Ρώσους, δε θα γίνεται πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ