Ερέρα : «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Ερέρα : «Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι»

Για τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του από αγώνα σε αγώνα μίλησε ο Ισπανός τεχνικός του Άρη μετά τη νίκη στο φιλικό κόντρα στη Ντεν Χάαγκ.

Ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη του Άρη με 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ, αλλά και από την εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο Πάκο Ερέρα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην ανοδική πορεία που έχει η ομάδα από αγώνα σε αγώνα και μίλησε για την καλή λειτουργία του κέντρου και της άμυνας.

Η αρχική τοποθέτηση του Πάκο Ερέρα:

«Είμαι χαρούμενος από τα όσα είδα και σήμερα, αλλά και στους τελευταίους αγώνες. Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω πως κάθε μέρα θα είμαστε λίγο καλύτεροι. Το κλειδί είναι το κέντρο που έχουμε, σε κάθε παιχνίδι κρατάει την μπάλα και καλύτερα, πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που έκαναν όλα τα παιδιά, όχι γιατί κερδίσαμε, αλλά γιατί βλέπω τη βελτίωση κάθε μέρα».

Για τις εναλλαγές μεταξύ Ντιγκινί και Γκαρσία στα άκρα:

«Είμαι ικανοποιημένος με το σύστημα που παίζουμε μέχρι τώρα, αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα ώστε να έχω μια ιδέα για το πως μπορούμε να αγωνιστούμε».

Για την ανέπαφη εστία:

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των τερματοφυλάκων. Το μηδέν παθητικό δεν σημαίνει μόνο καλή άμυνα, αλλά ομαδική δουλειά, γιατί και τα υπόλοιπα παιδιά πιέζουν ψηλά στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ