Τρολάρισμα Σαββίδη σε Μελισσανίδη με τανκ και… καβούρι

Τρολάρισμα Σαββίδη σε Μελισσανίδη με τανκ και… καβούρι

Ο Γιώργος Σαββίδης πίκαρε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ με εικόνα και νέο μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο instagram!

Η εξαιρετική εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία, η εμφατική πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και οι πολύ καλές προσθήκες που έχει κάνει ο Δικέφαλος αυτό το καλοκαίρι, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Και παράλληλα έχουν κάνει τον Γιώργο Σαββίδη να έχει διάθεση για τρολάρισμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα που δείχνει τον ίδιο πάνω σε ένα υπερσύγχρονο και τεράστιο τανκ και τον Μελισσανίδης σε ένα πολύ μικρότερο και μάλιστα με τη σημαία του να απεικονίζει ένα καβούρι. Με τους συνοιρμούς, βεβαίως, να είναι εύκολοι.

Παράλληλα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη «έντυσε» τη συγκεκριμένη εικόνα με διάφορα χιουμοριστικά emoticons, αλλά και με τη φράση «3-2-1, τα χάρτινα σχόλια είναι περισσότερο από καλοδεχούμενα». Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πικάρει ξανά την Ενωση για το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι και το οποίο διαρκώς χαρακτηρίζει «χάρτινο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ