Παναθηναϊκός : Κλεισμένο κατά 90% το ρόστερ – Τα δεδομένα για τις μεταγραφές

Παναθηναϊκός : Κλεισμένο κατά 90% το ρόστερ – Τα δεδομένα για τις μεταγραφές

Απόλυτη προτεραιότητα ο επιθετικός κι από 'κει και πέρα μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό (Καμπετσής ή κάτι άλλο) θα κάνει άλλη κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Από την πρώτη στιγμή to10.gr είχε επισημάνει πως μετά και τη μεταγραφή του Πούγγουρα, ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει πολλές προσθήκες ακόμα. Παρά τις φήμες για τέσσερις και πέντε κινήσεις ακόμα, ήταν προφανές πως ο Έλληνας τεχνικός όχι μόνο δε θέλει να αυξήσει τον αριθμό των παικτών του ρόστερ, αλλά θέλει να τους μειώσει κιόλας!

Επιθυμεί να δουλέψει με 24 ποδοσφαιριστές συν του τέσσερις τερματοφύλακες, στο σύνολο 28. Κάτι που σημαίνει ότι από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, αναμένεται να προκύψουν 4-5 αποχωρήσεις. Και πως οι μεταγραφές θα είναι μία με δύο.

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει φυσικά έναν επιθετικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει και μετά την 20η Αυγούστου. Αυτό είναι και το μοναδικό που τον… καίει επί της ουσίας. Ένας σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά που έχουν θέσει οι Δώνης και Νταμπίζας. Και ας έρθει και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Από ΄κει και πέρα, αν προκύψει τελικά θετική εξέλιξη με τον Αργύρη Καμπετσή, οι πράσινοι δεν θα πουν όχι. Και μονάχα αν υπάρξει κάποια άλλη περίπτωση που θα αξίζει τον κόπο θα πάνε για επιπλέον μεταγραφή, αφού η έλευση του Πούγγουρα ουσιαστικά έκλεισε την… τρύπα που υπήρχε στην άμυνα, ενώ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ