«Καμίνι» η «Αγια-Σοφιά», έρχονται οι νέες κερκίδες!

«Καμίνι» η «Αγια-Σοφιά», έρχονται οι νέες κερκίδες!

Ακουστική που όμοιά του δεν θα έχει άλλο ελληνικό γήπεδο αναμένεται να δημιουργήσουν οι εξέδρες που ετοιμάστηκαν και παραδίδονται για το νέο «σπίτι» του Δικεφάλου.

Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr εδώ και καιρό, οι κερκίδες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα προκατασκευάζονταν και θα παραδίδονταν στο οικόπεδο εντός του καλοκαιριού. Με την συγκεκριμένη διαδικασία που ακολούθησε η Ένωση να εφαρμόζεται πλέον στα περισσότερα υπερσύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.

Η Ένωση έδωσε λοιπόν εκείνη την περίοδο την σχετική παραγγελία που θα αναλάμβανε την κατασκευή τους και εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, οι πρώτες εξέδρες της «Αγια-Σοφιάς» θα προστεθούν στο εργοτάξιο!

Επί της ουσίας η κατασκευή τους έχει ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την… υποδοχή τους στο οικόπεδο της ΑΕΚ. Κάτι που θα συμβεί άμεσα, με την συγκεκριμένη διαδικασία να έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Αυτό πάντως που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως η τελική μορφή της κατασκευής των κερκίδων έχει αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της Ένωσης που έχουν πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, ο τρόπος της κατασκευής τους αλλά και της τοποθέτησής τους στο πρότζεκτ του γηπέδου, θα μετατρέψει την «Αγια-Σοφιά» σε… καμίνι! Σε ένα γήπεδο με τρομερή ακουστική, που όμοιά του, δεν θα έχει άλλο στην Ελλάδα!

«Έτσι όπως έγινε η κατασκευή των κερκίδων και η τεχνική με την οποία θα ενταχθούν στο όλο πρότζεκτ, θα δημιουργούν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Με τις φωνές να σπάνε… τύμπανα και τον ήχο από την εξέδρα να φτάνει άμεσα και έντονα, στο αγωνιστικό χώρο», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα των ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ