
Με τους Χατζηγιοβάνη και Τζοακίνι να σκοράρουν για πρώτη φορά φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 με ανατροπή του ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Sueprleague.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, εντός έδρας για την τρίτη αγωνιστική των playoffs για τις θέσεις 5-8 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας, με 24 βαθμούς. Στους 18 παρέμειναν οι Κρητικοί και την τέταρτη και τελευταία θέση.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν μπήκε καλά στο ματς και στο 14′ έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Καστάνιο ανέτρεψε τον Ανδρούτσο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και τον Μπάγκιτς να ευστοχή από την άσπρη βούλα για το 0-1. Οι Κρητικοί έχοντας το μομεντουμ θέλησαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους και θα μπορούσαν, αλλά Χατζηθεοδωρίδης και Σενγκέλια δεν βρήκαν στόχο σε δύο φάσεις.
Διαβάστε επίσης: «Ντου» από τη Νιούκαστλ για τον Καρέτσα: Δίνει 40 εκατομμύρια για να τον πάρει
Από κει και πέρα ο Αστέρας αντέδρασε και βρήκε την ισοφάριση που έψαχνε στο 32ο λεπτό, όταν ο Λαμπρόπουλος έδιωξε τη μπάλα, εκείνη στρώθηκε στον Χατζηγιοβάνη που με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο Έλληνας εξτρέμ ξέσπασε σε δάκρια μετά την επίτευξη του τέρματός του και «χάθηκε» στην αγκαλιά του προπονητή του.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή όταν ο Τζοακίνι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καλτσά, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε τη νίκη στους Αρκάδες. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς… έσβησε, με τους Αρκάδες να διαχειρίζονται μέχρι το τέλος το προβάδισμά τους.
ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR (Παντελίδης): Τσιντώτας, Χουχούμης, Ντελί, Καστάνιο, Άλβαρες, Μούμο (81′ Γιαμπλόνσκι), Έντερ, Χατζηγιοβάννης (62′ Αλάγκμπε), Καλτσάς (69′ Κρεσπί), Μπαρτόλο (81′ Μακέντα),Τζοακίνι (69′ Ζουγλής).
ΟΦΗ (Ράσταβατς): Ναουμόφ, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Μπάκιτς, Ανδρούτσος (68′ Ριέρα), Καραχάλιος (54′ Νους), Θεοδοσουλάκης (78′ Σαλσέδο), Σενγκέλια (68′ Αποστολάκης), Φούντας (54′ Νέιρα).