Εξελίξεις με Γκιγέρμε, μιλάει και για Ρέσιο, Μίκελ Αγκού ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις με Γκιγέρμε, μιλάει και για Ρέσιο, Μίκελ Αγκού ο Ολυμπιακός

Η εφημερίδα «AS» επιβεβαιώνει την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και τις «δυσκολίες» της μεταγραφής. Ποσοστό του Γκιγέρμε και η Ουντινέζε! Συνεχίζονται οι επαφές και για Ρέσιο, Μίκελ Αγκού, «παίζει» και ο Πολ Φερνάντες!

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να τελειώσει το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή του Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες απασχολεί, πλεόν, και τα ισπανικά ΜΜΕ. Με την ισπανική εφημερίδα «AS» να επιβεβαιώνει τις επίσημες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά και να αναφέρεται εκτενώς στην επιμονή των Πειραιωτών να αποκτήσουν τον 27χρονο αμυντικό μέσο.

Βεβαίως, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει μια καλύτερη προσφορά για να αποκτήσει τον Γκιγέρμε, καθώς η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θέλει τουλάχιστον να πάρει πίσω τα πάνω από 4.000.000 € που έδωσε στην Ουντινέζε για να τον αποκτήσει. Είτε αυτό γίνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε (το προτιμότερο για τους Ισπανούς) με απευθείας αγορά.

Εξάλλου, πέραν του ποσού που θα διατηρήσει η ίδια, η «Ντέπορ» είναι αναγκασμένη να δώσει χρήματα από τη μεταγραφή του Γκιγέρμε και στην Ουντινέζε, η οποία έχει διατηρήσει ποσοστό της τάξης του 15% των δικαιωμάτων του παίκτη!

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή του μέσου και για αυτόν τον λόγο πιέζει ώστε έως τη Δευτέρα (το αργότερο την Τρίτη), ένας από τους μέσους που έχουν ξεχωρίσει και ήδη υπάρχουν επαφές (Γκιγέρμε, Ρέσιο, Μίκελ Αγκού), να έρθει στην Ελλάδα και την Τετάρτη να μπει στη λίστα της UEFA. Και δεν αποκλείεται, τελικά, ο παίκτης που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός να είναι κάποιος από τους άλλους δύο. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που επιμένουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Γκιγέρμε θα αποκτηθεί.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι το όνομα του Γκιγέρμο Φερνάντες ή απλώς «Πολ», πράγματι έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού από τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι ο 26χρονος (11/10/1991) μέσος της Γοδόι Κρουζ, δεν είναι «κόφτης», αλλά 8άρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν είναι στην κουβέντα για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ειδικά από τη στιγμή που ο «Κάνιο» τον υπέδειξε ως έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίζονται στην Αργεντινή.

Βεβαίως, ούτε η περίπτωση του Φερνάντες είναι εύκολη, καθώς για την απόκτησή του έχει κινηθεί και η Ράσινγκ. Με τη διοίκηση της Γοδόι να έχει θέσει ως σημείο έναρξης κάθε συζήτησης για τον παίκτη τα 2,5 εκατ. δολάρια. Καθώς το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει σε έναν χρόνο και η ομάδα του φοβάται ότι θα τον χάσει ως ελεύθερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ