«Σκάει βόμβα» με Νάτχο!

«Σκάει βόμβα» με Νάτχο!

Στην Αθήνα ο παίκτης, λένε στο Ισραήλ, για να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του 30χρονου μέσου. Άμεσες οι εξελίξεις με τον διεθνή άσο που μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, με την ομάδα του λιμανιού να προχωρά στην απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 30χρονος μέσος είναι το μεγάλο κόλπο των ερυθρόλευκων και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πειραιώτες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή καθώς ο Νάτχο μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον παίκτη και πως απομένουν λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ισραηλινός μέσος προβάρει τα ερυθρόλευκα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως οι ίδιες «πηγές» αλλά και πληροφορίες από το Ισραήλ, αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι ήδη στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια σούπερ πρόταση στον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλα δείχνουν ότι ο Νάτχο θα απαντήσει καταφατικά στην προσφορά της ομάδας του Πειραιά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πολύ μεγάλη μεταγραφή, με στόχο φυσικά να ενταχθεί άμεσα ο διεθνής μέσος στο δυναμικό της ομάδας του λιμανιού. Ο Νάτχο μπορεί ν’ αγωνιστεί τόσο σαν κόφτης όσο και σαν οχτάρι και αυτό είναι κάτι που ζητούσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Νάτχο συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών και η διοίκηση των ερυθρόλευκων έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, ώστε να πείσει τον έμπειρο μέσο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Νάτχο είχε μάλιστα δεχθεί αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά, δείχνοντας παράλληλα στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Είναι μέσος που μπορεί να προσφέρει πολλά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και είναι πολύ σημαντικό ότι ο Νάτχο έχει να επιδείξει μια πολύ σημαντική καριέρα, έχοντας και πλούσιες παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μαρτίνς θεωρεί ιδανική επιλογή τον Ισραηλινό, για την εφαρμογή του πλάνου που έχει στο μυαλό του και γι’ αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει άμεσα την μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ