Η Λάρισα ανακοίνωσε την επιστροφή του Παϊτέρη

Η Λάρισα ανακοίνωσε την επιστροφή του Παϊτέρη

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή του 21χρονου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παϊτέρη, ο οποίος βρέθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη σεζόν.

Μεταγραφική ενίσχυση με ένα «δικό της» παιδί για την ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Παϊτέρη, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασία με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο 21χρονος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη σεζόν, που συμμετέχει στη Football League και εντέλει κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Για ένα διάστημα γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της ΑΕΛ, ενώ πρόκειται για παιδί γεννημένο στη θεσσαλική πόλη.

Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η ΑΕΛ έχει αποκτήσει επίσης τους Σαμί Φριουί, Πασχάλη Κάσσο, Νίκο Καρανίκα, Μπασέμ Μορσί, Νέστορα Γκέκα, Χρήστο Γρομητσάρη, Σουάντ Σαϊτί, Μίλοβαν Πέτροβικ, Πίτι, Μάρκο Νούνιτς, Ρόνι Μάρκος και Πέταρ Κούνιτς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον Παναγιώτη Παϊτέρη.

Ο Λαρισαίος Παναγιώτης Παϊτέρης είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας 24 αγώνες στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ