Και νέο φιλικό τεστ για ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης

Και νέο φιλικό τεστ για ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης

Θυμίζουμε οτι πριν από λίγες μέρες οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο Καρπενήσι, με νικητή τον ΟΦΗ (2-0).

Φιλικό τεστ με… άρωμα Σούπερ Λίγκας θα δώσουν το προσεχές Σάββατο (11/8, 18:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης. Λόγω εργασιών που γίνονται στο Γεντί Κουλέ, ώστε αυτό να είναι έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, δεν ήταν εφικτό το ματς να γίνει στη φυσική έδρα των ασπρόμαυρων.
Να σημειωθεί, ότι θα είναι η δεύτερη φορά που ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης, θα αγωνιστούν σε αυτήν την καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς πριν από λίγες μέρες οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο Καρπενήσι, με νικητή τον ΟΦΗ (2-0).

Βεβαίως το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την φετινή ομάδαπου χτίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος και να την εμψυχώσει ενόψει της δύσκολης σεζόν. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία και σε αυτό το παιχνίδι, για χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε ένα αντίπαλο, με τον οποίο ο ΟΦΗ θα ανταμώσει φέτος, στην μεγάλη κατηγορία.

Με προβλήματα η προπόνηση της Δευτέρας
Στο μεταξύ, η ομάδα του ΟΦΗ προπονήθηκε τη Δευτέρα (6/8) εν μέσω απουσιών. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Mε προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (6/8) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, συνέχισαν το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Μετά το ρεπό της Κυριακής (5/8) οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν στο γήπεδο και τη δουλειά.

Οι Κοιλιάρας (σφίξιμο στη γάμπα), Κομεσίδης (τράβηγμα), Πλευράκης, Δερμιτζάκης και Πλατέλλας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Δερμιτζάκης έχει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του χεριού του, ενώ ο Πλατέλλας ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Πλευράκης έχει μια μιυκή κόπωση.

Την Τρίτη (7/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα για τους παίκτες του ΟΦΗ.

*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς παρακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ