Η «τυφλή» εμπιστοσύνη στους Λέμιτς και ο… Μπακασέτας

Η «τυφλή» εμπιστοσύνη στους Λέμιτς και ο… Μπακασέτας

Η ΑΕΚ μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα στο «Σέλτικ Παρκ» βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ πρώτης γραμμής, αλλά και ενός 8αριού, με τους Ζόραν και Βλάντο Λέμιτς να χειρίζονται τις δύο υποθέσεις – Τα δεδομένα για Μπακασέτα και η απόλυτη εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη στους αδερφούς Λέμιτς.

Η ΑΕΚ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στο πρώτο παιχνίδι με τη Σέλτικ και με το 1-1 που απέσπασε έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα play offs του Champions League. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρχίζει πλέον να καταστρώνει τα σχέδιά του για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ και παράλληλα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Το σπουδαίο αποτέλεσμα στη Γκλασκώβη απέναντι στη Σέλτικ έχει ανοίξει την… όρεξη των ανθρώπων της ΑΕΚ, με τον κόσμο να περιμένει από τη διοίκηση κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και να κρατήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούν στους ομίλους του Champions League και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες πρώτης γραμμής.

Οι πρωταθλητές τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην αγορά για την άμεση απόκτηση ενός σέντερ φορ πρώτης γραμμής, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πόνσε και τον Γιακουμάκη, αλλά και για ένα 8άρι, που «καίει» περισσότερο από κάθε άλλη κίνηση τον Ουζουνίδη. Οι Κιτρινόμαυροι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες προχωρούν ήδη δύο από τις περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί και έχουν πάρει την έγκριση των Ματιάσεβιτς, Λυμπερόπουλου, Ουζουνίδη, αλλά και του ίδιου του Μελισσανίδη.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο πελατολόγιο των αδερφών Ζόραν και Βλάντο Λέμιτς, οι οποίοι απολαμβάνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητή της ΑΕΚ. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι κουμανταδόροι της Παλέρμο, να λειτουργούν εν λευκώ συγκεκριμένες υποθέσεις, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη.

Παράλληλα, οι Ζόραν και Βλάντο Λέμιτς έχουν δεσμευτεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα φέρουν πρόταση για την πώληση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς πώληση. Μετά την απόκτηση των Μπογέ και Πόνσε υπάρχει πληθώρα λύσεων στη θέση του και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν… καίγεται να κρατήσει τον Μπακασέτα και ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει φέτος, προκειμένου να μην τον χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ