Τριπλό «όχι» του Καμπετσή στον Παναθηναϊκό

Τριπλό «όχι» του Καμπετσή στον Παναθηναϊκό

Το Τριφύλλι είχε συμφωνήσει με τη Ντόρτμουντ, αλλά ο 19χρονος επιθετικός απέρριψε ασυζητητί και τις τρεις προτάσεις που του έκαναν οι Πράσινοι.

Το όνομα του Αργύρη Καμπετσή βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Νταμπίζα, με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού.

Ο Καμπετσής στα μάτια του Νίκου Νταμπίζα φάνταζε ως ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού και προσπάθησε με αλλεπάλληλες συναντήσεις να τον πείσει να το πολυπόθητο «ναι». Ο παράγοντας του Τριφυλλιού μάλιστα είχε καταφέρει και είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση της Ντόρμουντ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με τον γερμανικό σύλλογο να διατηρεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Οι συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο, έπεσαν στο κενό. Ο νεαρός δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα τους πρόσφεραν οι Πράσινοι και απέρριψε ασυζητητί και τις τρεις προτάσεις που του κατέθεσαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός του προσέφερε 3ετές συμβόλαιο με 40.000 € ετήσια αμοιβή, με τον παίκτη να απαντάει αμέσως αρνητικά στην πρόταση του Τριφυλλιού, καθώς αμείβεται με 120.000 € από τους Γερμανούς! Η διαφορά ήταν χαοτική, με τον παίκτη να απορρίπτει τις προτάσεις και να κλείνει οριστικά την πόρτα στους Πράσινους.

Ετσι, η μεταγραφή του Καμπετσή στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν έρθει σε συμφωνία με το γερμανικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ