«Colpo grosso» της ΑΕΚ με Πέντρο Βίτορ (vid)

«Colpo grosso» της ΑΕΚ με Πέντρο Βίτορ (vid)

Η Ενωση είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σπορτ Ρεσίφε για την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου διεθνούς εξτρέμ! Τι αποκάλυψαν οι συμπατριώτες του, τι προβλέπει το deal και ο κομβικός ρόλος της «Elenko»! To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από to10.gr είχατε διαβάσει αναλυτικά για την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε η ΑΕΚ με τη βραζιλιάνικη εταιρεία «Elenko Sports», μετά την απόκτηση του Αλεφ. Οπως σας είχαμε προϊδεάσει, λοιπόν, η σχέση της Ενωσης με τους Βραζιλιάνους, όχι απλώς δεν έμεινε στην υπόθεση του παίκτη της Μπράγκα, αλλά επεκτείνεται. Και μάλιστα σε ένα πολύ ενδιαφέρον επίπεδο: Αυτό της απόκτησης ταλέντων από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα vavel.com, λοιπόν, αποκάλυψε πριν από λίγο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέντρο Βίτορ. Ενός 20χρονου (20/03/1998) εξτρέμ της Σπορτ Ρεσίφε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου, αλλά θεωρείται από τους συμπατριώτες του «κελεπούρι». Οπως τονίζει το δημοσίευμα, λοιπόν, η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την «Elenko» και την ομάδα του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Με τη συμφωνία να μην προβλέπει οικονομικά ανταλλάγματα για την ομάδα του Ρεσίφε, αλλά τη διατήρηση ενός σημαντικού ποσοστού μεταπώλησης.

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι πράγματι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Η Ενωση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της βραζιλιάνικης εταιρείας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις επαφές με τη Σπορτ Ρεσίφε και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες ο Πέντρο Βίτορ είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ελλάδα, για να ενταχθεί στο δυναμικό των Κιτρινόμαυρων. Να τσεκαριστεί η περίπτωσή του από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και εάν κριθεί ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος, να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια της Super League, για να πάρει παιχνίδι και να επιστρέψει έτοιμος.

Οπως προκύπτει, ο Βίτορ αποτελεί πρόταση-δώρο της «Elenko» στην ΑΕΚ και προσωπικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μια ένδειξη… καλής θέλησης και καλής συνεργασίας από τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι διαθέτουν σχεδόν 200 ποδοσφαιριστές στο πελατολόγειό τους και επιθυμούν να συνεργαστούν σε υψηλό επίπεδο με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ετσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν ακόμη πιο ηχηρές κινήσεις. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό, πλέον, ότι η Ενωση έχει αποφασίσει να «παίξει μπάλα» με τα μεγάλα γραφεία μάναζερ της Ευρώπης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πέδρο Βίτορ Φερέιρα ντα Σίλβα, τώρα, είναι καθαρός εξτρέμ, που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να μην έχει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Σπορτ Ρεσίφε (σ.σ. για αυτό και επιμένει να φύγει), αλλά είναι σχεδόν μόνιμα στις κλήσεις των «μικρών» εθνικών της Εθνικής Βραζιλίας, έχοντας συνολικά 13 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Σελεσάο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ