Μάχη για Γκιγέρμε, στο τραπέζι Μίκελ Αγκού, Εμπιά!

Μάχη για Γκιγέρμε, στο τραπέζι Μίκελ Αγκού, Εμπιά!

Ο Ολυμπιακός πιέζει τη Λα Κορούνια για τον Βραζιλιάνο χαφ, αλλά εξετάζει και άλλες λύσεις πρώτης γραμμής. Η Πόρτο δίνει και δανεικό τον Μίκελ Αγκού, κουβέντα και για Στεφάν Εμπιά, που ανεβαίνει στη λίστα!

Οι κινήσεις που έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό είναι συγκεκριμένες και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι δεν κάνουν βιαστικές επιλογές. Γνωρίζουν τι θέλουν και προσπαθούν να αποκτήσουν τους καλύτερους παίκτες, για να δώσουν λύσεις ποιότητας στον Πέδρο Μαρτίνς. Με τη θέση του αμυντικού μέσου, λοιπόν, να αποτελεί βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Ο παίκτης που έχει επιλεγεί από τους Ερυθρόλευκους ως προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες. Ο Βραζιλιάνος κόφτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που έχει ήδη ενημερωθεί ότι θα αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων. Με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να πιέζει να ελπίζει σε άμεση ανταπόκριση στην πρόταση που έχει καταθέσει στην Ντέπορ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει προτείνει στους Ισπανούς μονοετή δανεισμό, με (αυξημένο) ενοίκιο, αλλά και οψιόν αγοράς λίγο πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ. Χωρίς, ωστόσο, να έχει λάβει ακόμη την οριστική απάντηση της Ντεπορτίβο. Που ωστόσο… καίγεται να δώσει τον παίκτη, καθώς το συμβόλαιό του είναι πολύ βαρύ και δεν μπορεί να το αντέξει.

ΜΙΚΕΛ ΑΓΚΟΥ: ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ Η ΠΟΡΤΟ

Πέραν του Γκιγέρμε, to10.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του και στην περίπτωση του Μίκελ Αγκού. Του του 25χρονου αμυντικού μέσου της Πόρτο, που δεν υπολογίζεται από τους «Δράκους» και ο οποίος θεωρείται από πολλούς στον Πειραιά, ως ο «ιδανικός» παρτενέρ του Νάτχο στη μεσαία γραμμή των Ερυθρόλευκων». Καθώς είναι παίκτης με τρομερά σωματικά προσόντα, με ταχύτητα, δύναμη και… όγκο στη μεσαία γραμμή, που παράλληλα, όμως, διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία προκύπτουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπορντό. Με την Πόρτο να θέλει, μεν, πώληση, αλλά να μην αποκλείει το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του. Εξάλλου, το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021. Με τον Αγκού, μάλιστα, να αποτελεί παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά και ο προπονητής.

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΙΑ

Ενα τρίτο όνομα που έχει μπει για τα καλά στην κουβέντα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού είναι ο Στεφάν Εμπιά. To10.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά με την πρόταση που έφτασε στους Ερυθρόλευκους για τον διεθνή Καμερουνέζο αμυντικό μέσο. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γαλλία, το όνομα του 32χρονου πρώην αρχηγού της Μαρσέιγ και δις νικητή του Europa League με τη Σεβίλλη, βρίσκεται στο τραπέζι του Ολυμπιακού και οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του. Εξάλλου, πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, με εμπειρία και παραστάσεις σε κορυφαίο, που εάν είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να αποτελέσει μεταγραφή διαφοράς, αλλά και value for money για τους Πειραιώτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εμπιά έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Χεμπέι, ενώ τις τελευταίες ημέρες φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις Τουλούζ, Ρεν και Σαμπντόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ