Και ο Φόντε στη λίστα του Ολυμπιακού για επιθετικό (vid)

Και ο Φόντε στη λίστα του Ολυμπιακού για επιθετικό (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά από υπόδειξη και επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Ο Αχμέντ Κούκα της Μπράγκα είναι ο πρώτος στόχος για τους ερυθρόλευκους που προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να το αποκτήσουν. Αυτό δεν πάει να πει όμως πως δεν υπάρχει και plan B για τους ερυθρόλευκους. […]

Ο Ολυμπιακός μετά από υπόδειξη και επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός φορ περιοχής. Ο Αχμέντ Κούκα της Μπράγκα είναι ο πρώτος στόχος για τους ερυθρόλευκους που προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να το αποκτήσουν.

Αυτό δεν πάει να πει όμως πως δεν υπάρχει και plan B για τους ερυθρόλευκους. Υπάρχει και ακούει στο όνομα, Ρούι Φόντε. Ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στη Φούλαμ και την Champonship όπου είχε 3 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 27 συμμετοχών, ενώ και αυτός προέρχεται από την Μπράγκα, με τους Λονδρέζους να καταβάλουν στους Πορτογάλους ένα ποσό των 9 εκατ. ευρώ πέρσι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν.

Ο Φόντε είναι διεθνής με την Πορτογαλία (22 συμμετοχές/8 γκολ), ενώ έχει θητεύσει κατά καιρούς σε Μπράγκα, Εσπανιόλ, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπελενέσες και Κρίσταλ Πάλας, ενώ… πέρασε και δεν ακούμπησε από Μπενφίκα και Άρσεναλ με τις οποίες κατέγραψε από μια συμμετοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ