Στον Άρη δεν θα κουνάτε το δάχτυλο

Στον Άρη δεν θα κουνάτε το δάχτυλο

Η επιλεκτική επίθεση προς τον σύλλογο από αυτούς που σιωπούσαν σε άλλες περιπτώσεις  δεν θα φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει την δική του άποψη σε ότι αφορά το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της εξέλιξης που σημειώθηκε με την συμφωνία των εφτά ομάδων με την ΕΡΤ. Άλλος συμφωνεί, άλλος διαφωνεί ανάλογα με την οπτική που βλέπει το συγκεκριμένο θέμα.

Υπάρχουν, βέβαια και αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί  για την συγκεκριμένη συμφωνία, απλά βρήκαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν να κάνουν προπαγάνδα επιλεκτικά σε βάρος του Άρη. Καλυμμένοι πίσω από τον μανδύα της ανωνυμίας, πετάνε λάσπη , χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άνθρωποι που σιώπησαν όταν άλλαζαν οι κανονισμοί κατά το δοκούν σε βάρος του Άρη, προκειμένου να μην ανέβει κατηγορίες. Που δεν έβλεπαν εγκληματικές διαιτησίες που στέρησαν από τον Άρη ευρωπαϊκές εξόδους και έσοδα. Που δεν έβλεπαν μια ομάδα να οδηγείται στο απόσπασμα για ένα πλαστικό μπουκάλι νερού που πέταξε ένας ανεγκέφαλος, την ώρα που σε άλλα γήπεδα γινόταν διαγωνισμός ρίψης αντικειμένων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επιστροφή του ΑΡΗ στη φυσική του θέση δεν άρεσε σε αρκετούς. Είναι ακόμα πιο εμφανές ότι τους κακοφαίνεται το γεγονός ότι η ομάδα , όπως τουλάχιστον δείχνουν τα μέχρι τώρα δείγματα, δεν γυρνάει στη Λίγκα ως κομπάρσος, αλλά έτοιμης να διεκδικήσει στόχους με το ρόστερ που έχει φτιάξει. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός ότι διαχρονικά η μεγαλύτερη επικοινωνιακή επίθεση ο Άρης την δεχόταν μέσα στην πόλη του. Με ανώνυμες στήλες να προσπαθούν να  διαμορφώνουν άποψη.

Άδικος κόπος, όμως, Κανέναν δεν μπορείτε να πείσετε ότι ο Άρης αποτελεί την αιτία για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής οικονομίας.

Υ.Γ  Η προσθήκη του Μπρούνο Γκάμα είναι το κερασάκι στην τούρτα, στη μεταγραφική επέλαση του Άρη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ1 Τεράστιο το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για την αυριανή  φιλική αναμέτρηση με την Λάρισα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πολλοί, μάλιστα, θα εκμεταλλευτούν την παρουσία τους στο Κλεάνθης Βικελίδης για να αγοράσουν και εισιτήρια διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ