Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι. Από την 4η μέχρι τη 10η αγωνιστική θα παιχτούν όλα τα ντέρμπι. Δείτε αναλυτικά.

Από την 4η μέχρι και την 10η αγωνιστική θα γίνουν όλα τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η πρεμιέρα θα γίνει την 4η με τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ενώ το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» θα διεξαχθεί την 10η.

Την 5η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Δικέφαλο του Βορρά, με τους Πειραιώτες την 6η αγωνιστική να αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μία αγωνιστική αργότερα ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ στην 8η στροφή η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Την 9η αγωνιστική ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, καθώς η Ενωση θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τους Πράσινους.

Το φετινό ντέρμπι των «αιωνίων» μπορεί να μην έχει τη λάμψη του παρελθόντος, λόγω των πολλών προβλημάτων του Παναθηναϊκού, ωστόσο, το παιχνίδι ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και τους Πράσινους έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία. Το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους θα διεξαχθεί την 10η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα ντέρμπι όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε την Πέμπτη (9/8):

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (4η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (6η αγωνιστική)
Αρης-ΠΑΟΚ (7η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (8η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (9η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (10η αγωνιστική)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ