Ο Γοδίν απέρριψε Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ για τον… ΟΦΗ! (pic)

Ο Γοδίν απέρριψε Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ για τον… ΟΦΗ! (pic)

«Χρυσάφι» άπλωσαν στα πόδια του Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εκείνος προτίμησε... την Superleague και τον ΟΦΗ. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρελό Κρητικό που (κάτα πάσα πιθανότητα) άλλαξε το προφίλ του παίκτη στη Wikipedia!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports ο εκ των κορυφαίων του Μουντιάλ της Ρωσίας, Ντιέγκο Γοδίν, είναι ένα βήμα μακριά από την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας στην παρούσα μεταγραφική περίοδο βρεθεί στις μεταγραφικές λίστες τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναφορικά μάλιστα με τους Κόκκινους Διαβόλους, που βρίσκονται σε αγωνιώδη αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο αρχηγός της εθνικής Ουρουγουάης φέρεται να είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»!

Τώρα ΟΛΑ αυτά είναι μάλλον λεπτομέρειες, αφού η αλήθεια βρίσκεται στη… Wikipedia. Εντάξει, ίσως και όχι. Πάντως ένα φίλος του ΟΦΗ φρόντισε να επέμβει στο προφίλ του πολύπειρου αμυντικού στη Wiki και να επεξεργαστεί το σημείο που αφορά την ομάδα στην οποία ανήκει αυτήν την στιγμή ο παίκτης και να γράφει «OFI Crete»!

Για του λόγου το αληθές δείτε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ