Ναζλίδης : «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ναζλίδης : «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο σκόρερ του Άρη στο φιλικό με τη Λάρισα μίλησε για την ισοπαλία και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη πέτυχε ο Θωμάς Ναζλίδης στο φιλικό με τη Λάρισα που έληξε ισόπαλο, και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως η ομάδα του θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας μέχρι το ξεκίνημα της Super League.

Η αρχική τοποθέτηση του επιθετικού των κίτρινων : «Το πρώτο από το σημερινό ματς είναι ότι βγήκαμε υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα βαδίζει με σταθερά βήματα, κάθε φορά δείχνει και καλύτερη εικόνα και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού. Όσοι ήταν στην Ολλανδία και είδαν ξέρουν ότι η ομάδα έπαιξε καλύτερα. Είδατε σήμερα τη συνοχή όμως. Το καλό είναι πως όλα τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, τα βρίσκουμε, μιλάμε, όπως έγινε και στο πέναλτι».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος : «Δουλεύουμε εδώ κι ένα μήνα και έχουμε άλλες 15 μέρες για να είμαστε έτοιμοι. Αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ό,τι χρειάζεται. Το πρόγραμμα μας δίνει μια ευκαιρία και πρέπει να τη διαχειριστούμε».

Για το που αφιερώνει το γκολ : «Το αφιερώνω στον Θεό, γιατί πιστεύω πολύ, και μετά στην οικογένειά μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ