
Ο Ισπανός τερματοφύλακας έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε με θλάση κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα του εντός έδρας σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Κουέστα.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε με θλάση κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα καθίσει κάτω από την εστία κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας ή αν τη θέση του θα πάρει ο Σίντκλεφ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Επιστροφή σήμερα το πρωί στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση της Τρίτης έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις διατήρησης μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής) ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα AKTOR.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).
* Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το παιχνίδι του Σαββάτου (10/05) με την πελοποννησιακή ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεκινήσει στις 18:30 (αντί για 20:00)».