Είπαμε «Βασιλειάδη, δώστα όλα», αλλά εσύ το παράκανες

Είπαμε «Βασιλειάδη, δώστα όλα», αλλά εσύ το παράκανες

Η απίστευτη δέσμευση της Πολιτείας στις «9» ΠΑΕ της Nova που τις έκανε άρον, άρον να υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Το είχε γράψει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης πριν από μία εβδομάδα και ο τίτλος του, όπως αποδείχθηκε, πιο εύστοχος δεν θα μπορούσε να είναι.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης σε καιρούς οικονομικής κρίσης, μοιράζει μέσω ΕΡΤ, εκατομμύρια όχι μόνο στις επτά ΠΑΕ που ήταν άστεγες αλλά και στις υπόλοιπες, σε αυτές που έχουν ήδη συμβόλαιο με τη Nova και θα λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από τις «7» λοιπόν (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός), ο υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε εγγυήσεις στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/0) και σε όποιες ομάδες από τις «9» που τώρα είναι στη Nova και το ερχόμενο καλοκαίρι δεν έχουν συμβόλαιο με το συνδρομητικό, είτε λόγω υποβιβασμού, είτε επειδή το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί, ότι θα τις πάρει υπό τη στέγη της η ΕΡΤ.

Μιλάμε δηλαδή για Πανιώνιο, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόκειται για εγγυήσεις εξωφρενικές και αρκετές για να κάψουν την δυσαρέσκεια που υπήρχε στους «9» για την οποία έγραψε to10.gr.

Κι επειδή οι μεγάλες ΠΑΕ δύσκολα θα μείνουν από τηλεοπτική στέγη, ο ντόρος γίνεται για τις υπόλοιπες που ενδεχομένως να κινδυνέψουν με υποβιβασμό.

Εκεί, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα μοιράσει κι άλλα εκατομμύρια και γι’ αυτό άρον, άρον υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος για να μην χαθεί το deal.

Τι δέσμευση λοιπόν, κατάφεραν και πήραν ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπούσε τους «9» και ο Γιώργος Σπανός που ήταν για λογαριασμό των «7» και συναντήθηκαν με τον Γιώργο Βασιλειάδη και το Νίκο Παππά;

Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποσχέθηκε, στις ΠΑΕ της Nova που ενδεχομένως ξεμείνουν από συμβόλαιο, ότι θα κάνουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Όσο για τους οικονομικούς όρους; Θα πάρουν τα λεφτά που θα πάρει η μικρή κλίμακα των «7» που πήγαν στην ΕΡΤ (Λαμία και Απόλλων Σμύρνης δηλαδή), συν την διαφορά που υπάρχει με το συμβόλαιο που έχουν τώρα με τη Nova.

Για παράδειγμα, ο ΟΦΗ έχει συμβόλαιο με τη Nova για τη σεζόν 2018-19 ύψους 1 εκατ. ευρώ μεικτά. Λαμία ή Απόλλων Σμύρνης που είναι στην τελευταία κλίμακα των «7» έκλεισαν στην ΕΡΤ με 1.9 εκατ. ευρώ μεικτά (1.45 καθαρά) ετησίως.

Αν Ο ΟΦΗ το ερχόμενο καλοκαίρι ξεμείνει από τηλεοπτικό συμβόλαιο τότε θα πάρει συμβόλαιο ίσο με αυτά της Λαμίας, δηλαδή 1.9 εκατ. ευρώ + 900.000 ευρώ που είναι η φετινή διαφορά του συμβολαίου του ΟΦΗ με το συμβόλαιο της Λαμίας = Σύνολο 2.8 εκατ. ευρώ μεικτά για συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Συμβόλαιο δηλαδή με καλύτερους όρους από αυτούς που έχει φέτος που ανήκει στη Super League!!!

Το ίδιο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ισχύσει και τις ομάδες που δεν θα υποβιβαστούν αλλά δεν θα ανανεωθεί και το συμβόλαιο τους με το συνδρομητικό κανάλι.

Και κάπως έτσι, θα ζήσουν οι «7» καλά, και όποιοι από τους «9» ξεμείνουν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο του χρόνου, τέτοιο καιρό, ακόμη καλύτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ