Βέρνμπλουμ: Αποδέχθηκε την πρόταση και τώρα πιέζει τον ΠΑΟΚ

Βέρνμπλουμ: Αποδέχθηκε την πρόταση και τώρα πιέζει τον ΠΑΟΚ

Το όνειρο του Πόντους Βέρνμπλουμ να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γουέστ Χαμ δεν έγινε πραγματικότητα, με τον Σουηδό μέσο να «πιέζει» πλέον τον ΠΑΟΚ για να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ, φεύγοντας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έψαχνε ένα συμβόλαιο σε δυνατό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησε τόσο πολύ στο να πάρει την απόφαση του βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις όποιες προτάσεις είχε στα χέρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Σουηδία ο 32χρονος μέσος, περίμενε πρόταση όπως τον ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του από Αγγλία και πιο συγκεκριμένα από την Γουέστ Χαμ.

Ο Βέρνμπλουμ, το είχε ως σίγουρο πως τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όμως η πρόταση που περίμενε ο ίδιος δεν ήρθε ποτέ. Οι μεταγραφές στην Αγγλία τελείωσαν και ο Σουηδός έμεινε στο να περιμένει την πρόταση των «σφυριών». Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ζητήσει από την Μαρία Γκοντσαρόβα στις επαφές που είχε στην Θεσσαλονίκη προθεσμία τεσσάρων ημερών για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος μέσος βλέποντας πως κινδυνεύει να χάσει και την «χρυσή» πρόταση του ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως την αποδέχεται. Μάλιστα έχει βάλει τις τελευταίες ώρες τους εκπροσώπους του να ξανά ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να μετριαστούν οι εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη.

Όμως στην Τούμπα το κλίμα έχει λίγο έως πολύ στραβώσει για τον Σουηδό. Ο Γιώργος Σαββίδης, που ασχολήθηκε πολύ με την συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίστηκε εκνευρισμένος με την καθυστέρηση που υπήρξε στην υπόθεση αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδης, μάλιστα είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram μια πυραμίδα, στην οποία τόνιζε πως στην κορυφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει ο Δικέφαλος την πρότασή του για τον Σουηδό μέσο και να στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις παικτών, για τη μεσαία γραμμή.

Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης έγραψε: «Αν θέλεις να κάνει το Θεό να γελάσει, πες του τα σχέδιά σου. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ότι έγινε. Θα πάμε παρακάτω. Είμαστε ο ΠΑΟΚ».

Το τι θα γίνει το ξέρει μόνο η οικογένεια Σαββίδη. Το πάνω χέρι στην υπόθεση έχει πλέον ο ΠΑΟΚ και ενδεχομένως να χειριστεί την υπόθεση τελείως διαφορετικά. Ίσως να υπάρξει και μια διαφορετική πρόταση συνεργασίας με μικρότερες μηνιαίες αποδοχές. Η υπόθεση Βερνμπλουμ θα τελειώσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα και για τις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ