Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 14.000 διαρκείας!

Δίπλα στην ομάδα ο κόσμος των Πειραιωτών - Περισσότεροι από 14.000 οπαδοί έκλεισαν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν – Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών.

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 14.000 διαρκείας! | to10.gr

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αποδεικνύουν για μια ακόμα χρονιά έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα. Περισσότεροι από 14.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν αγοράσει διαρκείας και έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν.

Η διάθεση των καρτών μάλιστα κινείται σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο την περσινή σεζόν, με τον κόσμο να στέκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Ο κόσμος βλέπει τον Ολυμπιακό να δυναμώνει με παίκτες πρώτης γραμμής και έχει συσπειρωθεί δίπλα στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Οι Ερυθρόλευκοι στηρίζουν με ενθουσιασμό την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κορυφή.

Το πρώτο δείγμα της φετινής ομάδας που «χτίζει» ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εξαιρετικό και η σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Λουκέρνη σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορεί και τις επόμενες ημέρες να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο