Αποκλειστικό: Πάει για τον Μακρή του ΑΠΟΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Αποκλειστικό: Πάει για τον Μακρή του ΑΠΟΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tο10.gr, οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την κυπριακή ομάδα για να αποκτήσουν ως δανεικό τον 22χρονο εξτρέμ.  

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του συλλόγου, για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι Ηπειρώτες, παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει ήδη 9 ποδοσφαιριστές, παραμένουν ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ρίξει τα δίχτυα του στην κυπριακή αγορά και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, για να αποκτήσουν ως δανεικό τον Ανδρέα Μακρή. Ο 22χρονος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο στο αριστερό άκρο, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Η περίπτωση του Μακρή αρέσει πολύ στον Γιάννη Πετράκη και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για φέρουν στην Ελλάδα τον νεαρό άσο. Ο έμπειρος προπονητής πιστεύει στο ταλέντο του και θεωρεί ότι η απόκτησή του θα δυναμώσει πολύ την ηπειρώτικη ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Μακρής είναι ένα από τα καλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, ωστόσο, ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ. Την περσινή σεζόν ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 7 παιχνίδια και είχε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 245’. Η διοίκηση της κυπριακής ομάδας είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο του.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Πάφο και το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Ανόρθωση, με την οποία έπαιξε σε 82 παιχνίδια (18 γκολ).  Το 2016 η κυπριακή τον παραχώρησε στην αγγλική Γουόλσον έναντι 350 χιλιάδων ευρώ και ένα χρόνο αργότερα ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε στην Κύπρο για χάρη του ΑΠΟΕΛ. Ο ΠΑΣ τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές του, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με την σύλλογο της Λευκωσίας και ο παίκτης να μετακομίσει στα Ιωάννινα για χάρη του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ