«Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ρούι Φόντε»!

«Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ρούι Φόντε»!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο τον δανεισμό του Πορτογάλου επιθετικού σύμφωνα με την «O Jogo». Για συμφωνία με τη Φούλαμ και τον παίκτη επιμένουν οι Πορτογάλοι.

Στην απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού της Φούλαμ, Ρούι Φόντε, προχωράει ο Ολυμπιακός, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία. Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να ολοκλήρωσαν τις επαφές με την αγγλική ομάδα και τους εκπροσώπους του παίκτη, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo» αναφερόταν εκτενώς στην «οριστική συμφωνία» μεταξύ των δύο ομάδων για τον 28χρονο επιθετικό, επισημαίνοντας ότι «ο Ρούι Φόντε είναι στον δρόμο για την Ελλάδα και ειδικά για τον Ολυμπιακό».

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί δανεικός στους Πειραιώτες, όπως συμφωνήθηκε ήδη μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες θα μοιραστούν και τον μισθό του διεθνούς Πορτογάλου φορ, που πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά με 3 γκολ σε 28 συμμετοχές με τη φανέλα των Λονδρέζων.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 9.000.000 €!

Ο Ρούι Πέντρο ντα Ρότσα Φόντε, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1990 στη Λισσαβόνα και ξεκίνησε την καριέρα του στα τσικό τη Σπόρτινγκ. Σε ηλικία 18 ετών η Αρσεναλ πλήρωσε τα τροφεία που προβλέπονταν και τον «έκλεψε» από τα Λιοντάρια. Στο Λονδίνο έμεινε τρία χρόνια, δίχως να κάνει συμμετοχή με τους Κανονιέρηδες, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας, σε ηλικία 19 ετών. Από εκεί και πέρα, αγωνίστηκε σε Βιτόρια Σετουμπάλ, Εσπανιόλ και τον Γενάρη του 2013 αποκτήθηκε από την Μπενφίκα. Στους Αετούς δεν πήρε καμία ευκαιρία, παρότι τη σεζόν 2014-15 πέτυχε 17 γκολ σε 21 ματς με τη Β’ ομάδα της. Αρχικά πήγε δανεισκός σε Μπελενένσες και Μπράγκα, πριν οι «πολεμιστές» τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2016.

Η σεζόν 2016-17 ήταν η καλύτερη στην καριέρα του Φόντε. Με την Μπράγκα σκόραρε 15 φορές σε 38 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 9,1 εκατ. ευρώ πριν από ακριβώς έναν χρόνο και τον απέκτησαν, καθιστώνας τον ως μία από τις πιο 10 ακριβές μεταγραφικές κινήσεις στην Τσάμπιονσιπτ την περασμένη σεζόν! Στο Λονδίνο ο Ρούι Φόντε είχε 32 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επιστροφή της Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ έφερε και μεγάλες μεταγραφές για τους Λονδρέζους. Ξόδεψαν συνολικά 109 εκατομμύρια ευρώ και μεταξύ άλλων, απέκτησαν δύο σπουδαίους επιθετικούς, τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς από τη Νιουκάστλ και τον Αντρέ Σίρλε από την Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για τον Πορτογάλο. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ευτυχή συγκυρία και έκανε δικό του τον διεθνή Πορτογάλο επιθετικό. Ο οποίος μπορεί να βοηθήσει, τόσο ως σέντερ φορ όσο και ως ακραίος ή δεύτερος επιθετικός!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ