Άρης : Ανακοίνωσε Μπρούνο Γκάμα

Άρης : Ανακοίνωσε Μπρούνο Γκάμα

Παίκτης του Άρη για τα δύο επόμενα χρόνια είναι ο Μπρούνο Γκάμα, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε επίσημα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Τον Πορτογάλο υποδέχθηκαν οι Καρυπίδης και Σόουζα.

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Άρης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (10/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Γκάμα. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους κίτρινους. Ο Γκάμα έφτασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Alexandre Vilela Gama, όπως είναι το πλήρες όνομά του. O 30χρονος διεθνής Πορτογάλος ακραίος μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1987 στην πορτογαλική πόλη Vila Verde», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Το νέο απόκτημα του Άρη αποτελεί επιλογή του Πάκο Ερέρα, ο οποίος χθες (9/8) μετά το φιλικό με τη Λάρισα στο Βικελίδης είπε για τον Γκάμα: «Ειναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Τον γνωρίζω από το ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει στις πτέρυγες αλλά και στον άξονα. Με την προσθήκη του νομίζω πως κλείνει το μεσοεπιθετικό κομμάτι μας».

Θυμίζουμε οτι πέρσι ο Γκάμα αγωνίστηκε στην Αλκορκόν, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες σημαντικών ομάδων, όπως η Πόρτο και η Λα Κορούνια.

Το βιογραφικό του

Ο Bruno Gama, που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Braga, επαγγελματικά έκανε τα πρώτα του βήματα στην FC Porto.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι πορτογαλικές Vitoria Setubal, Rio Ave, οι ισπανικές Deportivo La Coruna, Alcorcon, καθώς και η ουκρανική Dnipro.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλα τα μικρά (ηλικιακά) αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Πορτογαλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-20, U-21, U-23).

«Τα πάντα για τον Άρη»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Μπρούνο Γκάμα, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι ευτυχισμένος, που είμαι πλέον παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι με πολύ διάθεση να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ και όλοι μαζί να πετύχουμε πολλές επιτυχίες. Θέλω να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Καρυπίδης σε Γκάμα: «Θέλω να γίνεις ο ηγέτης μας»

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στον Άρη ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είπε μεταξύ άλλων στον Πορτογάλο: «Θελω να γίνεις ο ηγέτης μας . Ο Αρης επέστρεψε στο φυσικό του χώρο και στηρίζουμε πολλά πάνω σου για να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες».

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όμως βρέθηκε και ο Ούγκο Σόουζα. Ο νεαρός στόπερ των κίτρινων και συμπατριώτης του Γκάμα είχε εγκάρδια συνομιλία μαζί του και όπως αναμένεται θα είναι εκείνος που θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη νέα του ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ