ΠΑΟΚ : Μέσα ο Λέοβατς εκτός ο Μαουρίτσιο

ΠΑΟΚ : Μέσα ο Λέοβατς εκτός ο Μαουρίτσιο

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, συμπεριέλαβε τον Μάριν Λέοβατς στην αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδος για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Κροάτης αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και τέθηκε στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαουρίτσιο καθώς δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Μάριν Λέοβατς , ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει φανέλα βασικού στην αυριανή (20/11) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Μαουρίσιο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο. Από τη τεχνική ηγεσία κρίθηκε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας προκειμένου ν’ αγωνιστεί.

Εκτός βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Πέλκας , Ζαμπράνο , Μπίσεσβαρ , ο ανέτοιμος ακόμα Μυστακίδης και ο τραυματίας Λεβέκ . Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής (19.11), η οποία ήταν επικεντρωμένη στην τακτική και τις στημένες φάσεις, είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Δεληγιαννίδης , Λέοβατς , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Κάνιας , Κάτσε , Τσίμιροτ , Σάκχοφ , Ελ Καντουρί , Μακ , Κάμπος , Λημνιός , Βιεϊρίνια , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ