ΟΦΗ : «Σας περιμένουμε όλους με τον Απόλλωνα»

ΟΦΗ : «Σας περιμένουμε όλους με τον Απόλλωνα»

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό με τον Απόλλωνα όπου θα είναι δωρεάν η είσοδος για τα παιδιά.

Το Σάββατο (11/8, 18:30) ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο εντός έδρας φιλικό τεστ, αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να έρθει μαζικά στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνει το Σάββατο (11/8, 6.30μμ) ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παγκρήτιο στάδιο, σε μια αναμέτρηση με …άρωμα Σούπερ Λίγκ. Στο δυνατό φιλικό, ο προπονητής του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, με τον οποίο ο ΟΦΗ θα ανταμώσει φέτος στην μεγάλη κατηγορία.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (10/8) με προπόνηση που έγινε το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με εξαίρεση τους τραυματίες Κομεσίδη και Δερμιτζάκη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, καλεί τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο Παγκρήτιο στάδιο και να δεί από κοντά την ομάδα μας, η οποία σε λίγες μέρες θα μπεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ (25 Αυγούστου). Θα θέλαμε το πρώτο φιλικό να γίνει στο γήπεδο μας, το Γεντί Κουλέ, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω εργασιών που γίνονται ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητάει την κατανόηση του κόσμου τόσο στο θέμα αυτό, όσο και στο γεγονός, ότι μόνο για αυτό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που θα γίνει 18/8 στο γήπεδο μας, στο Γεντί Κουλέ, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι, στο φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης το εισιτήριο είναι 10 ευρώ. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τα παιδιά.

Το Σάββατο σας περιμένουμε στο Παγκρήτιο στάδιο για να χειροκροτήσουμε τον ΟΦΗ μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ