Σε πρώτο πλάνο ο Σολδάνο για τον Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο ο Σολδάνο για τον Ολυμπιακό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πειραιώτες έκαναν νέα πρόταση στην Ουνιόν Σάντα Φε για την απόκτηση του 23χρονου στράικερ. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να «κλείσει» τον νεαρό επιθετικό. Στο plan B Κούκα και Φόντε.

Το θέμα του σέντερ φορ είναι στον αφρό της ερυθρόλευκης επικαιρότητας και στο μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν τις επαφές για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση επιθετικού και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο νεαρός επιθετικός της Σάντα Φε είναι στην παρούσα φάση η πρώτη επιλογή των πειραιωτών για την κορυφή της επίθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες και από την Αργεντινή, η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με την Σάντα Φε.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έκαναν νέα πρόταση στην ομάδα του παίκτη και όλα δείχνουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 23χρονο σέντερ φορ.

Ο Πορτογάλος προπονητής παρακολούθησε πολλά παιχνίδια του Σολδάνο, μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον παίκτη και τάχθηκε υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς η Ουνιόν Σάντα Φε έχει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του νεαρού στράικερ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση για να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την μεταγραφή και οι ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για να συμφωνήσουν με την Σάντα Φε.

Το plan B με Κούκα και Φόντε

Ο Ολυμπιακός κάνει λοιπόν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο, αλλά οι πειραιώτες έχουν κι άλλες επιλογές σε περίπτωση που οι εξελίξεις με τον Αργεντινό σέντερ φορ δεν είναι οι επιθυμητές.

Στο μεγάλο λιμάνι έχουν έτοιμες τις περιπτώσεις του Αιγύπτιου στράικερ της Μπράγκα, Κούκα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία ν’ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει ουσιαστικά με την πορτογαλική ομάδα αλλά και του Ρούι Φόντε της Φούλαμ. Και στην περίπτωση μάλιστα του Φόντε, υπήρχαν πληροφορίες από την Αγγλία που έκαναν λόγο για συμφωνία των ερυθρόλευκων με την Φούλαμ για την απόκτηση του Πορτογάλου στράικερ.

Φαίνεται πάντως ότι προτεραιότητα του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση είναι ο Σολδάνο και γι’ αυτό τον λόγο στο μεγάλο λιμάνι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην υπόθεση του λατινοαμερικάνου άσου της Σάντα Φε.

Οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν όμως παράλληλα και τις δύο περιπτώσεις που προαναφέραμε, ώστε να έχουν έτοιμο προς εφαρμογή το plan B αν χρειαστεί να κινηθούν για την απόκτηση άλλου επιθετικού και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ